Mi az ökológiai gyógyszer?

Mi az ökológiai gyógyszer?A növényi gyógyszerek engedélyezhetők az enyhébb betegségek, valamint a jelek, például a köhögés és az alvási problémák kezelésére. Az étrend-kiegészítők kiegészíthetik a napi étrendet, de nem engedélyezettek betegségek kezelésére. A természetes orvoslás természetesen előforduló vegyületekből áll, olyan koncentrációban, amely nagyon kevés magasabb, mint a természetben marad. Az alternatív gyógyszereket általában növényi kivonatokból vagy porított növényi részekből készítik. A természetes gyógymódok csak szájon át, bőrön vagy helyi nyálkahártyán történő fogyasztásra szolgálnak.

Nem szabad közvetlenül az erekbe vagy a bőr alá fecskendezni. Értsd meg, hogy bár a természetes gyógyszerek természetesen előforduló vegyületeket tartalmaznak, a szokásos gyógyszerekhez hasonló mellékhatásokkal járhatnak alternatív gyógyászat és a szokásos orvoslás is befolyásolhatja egymás hatását. Mivel az orvosnak és a gyógyszerésznek nem kell részt vennie a kezelésben, a természetes megoldások csak elfogadhatók a „könnyebb betegség”kezelésére. Hol találok információt az alternatív gyógyászatról? A természetes kezelések magyarázata min.medicin.dk, anyagi fokon ugyanúgy írják le, mint a pro.medicin.dk nem a termék fokán. Ie. a gyógyszerben maradó anyag meg van határozva, de nem az a név, amely alatt a terméket az üzletekben forgalmazzák. A dán gyógyszergyártó cég honlapja hozzáférést biztosít az ökológiai termékek termékösszefoglalóiból álló adatbázishoz. Ezekben a tétel összefoglalók akkor többet megtudni a használat és az anyag az aktív anyag, valamint a segédanyagok. Akkor is képes lesz arra, hogy olvassa el többet az alkalmazás a csomag brosúra.

Természetes gyógyszerek eladása

Természetes gyógyszerek eladásaA természetes gyógyszerek nyílt piaci gyógyszerek. Ez azt jelenti, hogy amellett, hogy költség a drogéria, akkor is el lehet adni az egészségügyi üzletek és a szupermarketekben. Az alternatív gyógyszerek címkéje azt állítja, hogy” gyógynövény”, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem kétséges, hogy milyen gyógyszerről van szó. Jogszabályok ezen a területen. A rendelet a természetes gyógyszereket „olyan orvosi cikkekként határozza meg, amelyek energetikai összetevői kizárólag a természetben előforduló anyagok, amelyek középpontjában nem lényegesen meghaladják azokat, amelyekben a természetben előfordulnak”.

Annak érdekében, hogy egy ökológiai termék reklámengedélyt szerezzen, azaz ha Dániában kínálják, a legfontosabb szakmai szakirodalom áttekintése szükséges, amely feltárja, hogy a rendellenesség, amellyel szemben a gyógynövényes kezelést tervezik, jól ismert és jól magyarázható. Ennek a követelménynek nem kell tudományosan szabályozott kutatásokból állnia. A természetes gyógyszerek nagy részét soha nem ellenőrizték klinikailag szabályozott vizsgálatokban, ellentétben a szokásos gyógyszerekkel. Természetes gyógyszerek engedélyezése. Minden szerves terméket a dán gyógyszergyártó cég engedélyez. Az engedélyezés időpontjában minden növényi gyógyszer MT-számot (forgalombahozatali engedély száma) kap, amelyet fel kell tüntetni a címkén. Ugyanazok az igények zavarják a természetes gyógyszergyártó céget, mint egy hagyományos gyógyszergyártó cégnél. Vannak követelmények pl. helyiségek, erőforrások, valamint az elem ellenőrzése, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelel-e a követelményeknek pl. tartósság. Az erős vitamin-és ásványi készítmények olyan gyógyszerek, amelyek nagyobb mennyiségű vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, mint az ajánlott napi bevitel. Ezek a dán Gyógyszertörvény hatálya alá tartoznak, és a dán Gyógyszercégnek is el kell fogadnia őket, valamint a hatást dokumentálni kell. A szilárd tápanyag-kiegészítőket általában az ásványi anyagok és vitaminhiányok megállítására vagy kezelésére használják. A C-Vitamin, valamint a B-készítmények és a kalciumot és a vasat tartalmazó termékek ebben a csoportban gyógyszerek.

Hagyományos Természetes Gyógyszerek

A természetes gyógyszerek és a szilárd tápanyag-előkészítő munka gyártóinak mind a termékek hatását, mind a negatív hatásokat fel kell jegyezniük, mielőtt forgalomba kerülnének. A beszállítóknak szintén biztosítaniuk kell a gyártás egyedi igényeinek kielégítését. Ez lehet például a termék hatóanyagainak tisztaságának ellenőrzése. A tipikus természetes gyógyszerek iránti igény sokkal enyhébb, mint a természetes gyógyszerek iránti igény – mégis lényegesen szigorúbb, mint az étrend-kiegészítők iránti igény. A szállító dokumentálni kell az eredmény az energetikai összetevő hivatkozva az orvosi használat legalább 30 év (valamint legalább 15 év az EU-n belül).

Így a gyártó a szerves gyógyszerek nem kell, hogy végezzen teljesen új vizsgálatokat, hogy vizsgálja meg a hatásait a saját elem, mint ők, vagy pedig szükség van a növényi gyógyszerek.Nye. A táplálékkiegészítők dokumentumaira vonatkozó követelmények. Kiegészítők kell, hogy legyen biztonságos fogyasztani, és nem lehetnek káros hatásai. Ha étrend-kiegészítőt szeretne forgalmazni, akkor képesnek kell lennie arra, hogy rögzítse az élelmiszer-ellenőrzéshez, hogy biztonságos. A piacon forgalomba hozott, betegség elleni megelőző vagy gyógyító hatású termékeket orvosi termékként kell elfogadni. Nem szabad étrend-kiegészítőként forgalmazni. A táplálékkiegészítők gyártásának igényei alacsonyabbak, valamint nincs szükség dokumentációra sem a termékek hatásáról, sem mellékhatásairól, mindaddig, amíg a termékeket nem hirdetik. Ennek eredményeként a gyártónak nem szabad elősegítenie a termékek tervezett eredményét – sem megelőző, sem gyógyító.

Valóság a természetes megoldásokról

lemon, basil, hairyA természetes gyógyszerek olyan kisebb állapotok/ tünetek megelőzésére és kezelésére engedélyezhetők, amelyek esetén általában nem kérnek orvosi ajánlást(pl. köhögés, aranyér és alvászavar). A természetes gyógyszerkészítményekben lévő aktív anyagoknak a szokásos módon kell működniük, és nem lehetnek drámaian nagyobb koncentrációban a termékben, mint a természetben. Természetes termékek engedélyezni kell, valamint menjen át kezelni annak tekintetében, hogy az összeg az összetevők, tisztaság, káros hatások, adagolás, stb.

Az alternatív gyógyszerek reklám-és marketingszáma (Mt-szám) szerepel a tervben. Egy tétel bevezetést kell készíteni, és egy szórólapot kell írni, amelyet a természetes gyógyszerrel együtt kell összeállítani. A táplálékkiegészítő felhasználható a napi étrend kiegészítésére, ha akarja, pl. ha nincs sok sóvárgás. Dániában étrend-kiegészítőt lehet kínálni, ha táplálkozási oka van(pl. vitaminok kiegészítéseként) vagy fizikai ok (például volt házastárs. haj vagy köröm fokozására). Az étrend-kiegészítő, ellentétben az ökológiai gyógyszerrel, nem fogadható el betegség esetén. A szállítónak ezért nem szabad elősegítenie, hogy az étrend-kiegészítő megállítsa vagy csökkentse a feltételeket vagy tüneteket. Ezek élelmiszer-területek, mint például f. volt házastárs. is szabályozza étkezési létesítmények és pékségek, amelyek szabályozzák a döntéshozók a táplálék-kiegészítők. A kifejezés természetes orvoslás elfogy akció a mai szabályozás, de még mindig használják köznyelven, mint egy általános kifejezés: szerves oldatok; erős ásványi anyagok és vitamin prep munka; étrend-kiegészítők. A rendeletek szerint az alternatív gyógyszerek és a szilárd tápanyag-előkészítő munka a gyógyszerekről szóló törvény hatálya alá tartozik, míg a táplálékkiegészítők az élelmiszer-törvény hatálya alá tartoznak. Természetes gyógyszerek kell tekinteni, mint a gyógyszerek, amelyek segítségével megelőzni, valamint kezelni a kis egészségügyi problémák, hogy akkor nem általában keresni orvosi segítséget. Kiegészítők kell figyelembe venni, mint az élelmiszer, hogy tudja használni, hogy kiegészítse a mindennapi élelmiszer-fogyasztás, ha akar. Ezenkívül a természetes készítményeket, az aromaterápiás módszereket, valamint más alternatív kezelési módszereket általában alternatív gyógyászatnak tekintik.

Szólj hozzá!