Mullein mint köhögéscsillapító képviselő

Mullein mint köhögéscsillapító képviselőBiztosan egyetért velünk, amikor azt mondjuk, hogy semmi sem zavaróbb, mint egy köhögéses támadás. És semmi köhögés, de az egyik, hogy annak ellenére, hogy mennyi helyet nyál vagy carraspees, nem szaga. Ezekben az esetekben rendkívül jellemző, hogy az ilyen típusú sztrájkot létrehozó köhögést száraz köhögésnek nevezik (hasonlóan hatástalan köhögésnek vagy zavaró köhögésnek is nevezik, főleg mivel ez egyfajta köhögés, amely nem választja ki az expectorációt, vagyis fokozhatja a köhögést). nyálkahártya vagy váladék).

Valójában minden köhögési támadással hajlamosak vagyunk még jobban irritálni a torkunkat, ami végül egy olyan kör lesz, amely minden egyes köhögéskor újra megtámadja a farkát, mivel a gyulladás minden bizonnyal több köhögést vált ki. Bármennyire is messze van attól, ami valóban hajlamos gondolkodni, nem szabad elfelejtenünk valami alapvető dolgot: a köhögés nem betegség vagy kérdés, hanem egy védelmi mechanizmus, amelyet testünk a nemzetközi vegyületek vagy komponensek légjáratainak tisztítására használ. Természetesen, támaszkodva arra, hogy a köhögési támadás rendkívül intenzív vagy ismétlődő-e, végül kérdés lehet.

A Mullein tea egy ízletes ital, amelyet évszázadok óta használnak különböző rendellenességek kezelésére, beleértve a krónikus köhögést, a megfázást, valamint a bronchiális asztmát. Gazdag, aromás íze van, és a közönséges molyhos ökörfarkkóró (Verbascum thapsus) lehullott leveleiből készül, amely egy Európához, Afrikához és Ázsiához tartozó virágzó növény. Ez a rövid cikk megvizsgálja a mullein tea használatát, előnyeit és mellékhatásait-és elmondja, hogyan kell csinálni. A Mullein tea egy finom ital, amelyet évszázadok óta használnak különböző betegségek kezelésére, amelyek krónikus köhögésből, megfázásból, valamint bronchiális asztmából állnak. Gazdag, aromás íze van, és a közönséges molyhos ökörfarkkóró (Verbascum thapsus) leveleiből készül, amely Európában, Afrikában és Ázsiában őshonos virágzó növény. A Mullein tea a mullein növény leveleiből készül. Bár csak korlátozott kutatási tanulmány az emberi lények, kémcsőben vizsgálatok azt javasolják, hogy ez megnyugtatja bizonyos légzési problémák, mint például a bronchiális asztma, valamint még foglalkozni fertőzések és baktériumok. Ez a finom tea nagyon könnyű, hogy a házban, és kapcsolatban van nagyon pár negatív hatásokat. Ez az írás megvizsgálja a mullein tea használatát, előnyeit és mellékhatásait-és elmondja, hogyan kell csinálni. A növény hívott ökörfarkkóró ez egy gyógynövény, amely virágzásakor hihetetlen egyszerűséggel kiemelkedik a többi közül; nem meglepő, hogy virágszárai akár 2 méter magasságot is elérhetnek, a levelek rozettája pedig alig haladja meg a 20 centimétert! Amellett, hogy ezek a figyelemre méltó épületek, valamint mások, hogy én tájékoztatni fogja körül az alábbiakban, akkor tudnia kell, hogy nagyon érdekes gyógyászati tulajdonságokkal egészség és wellness. Ehhez fedezze fel, hogyan lehet kibővíteni az udvaron vagy egy edényben; ezzel felhasználhatja a házában.

Köhögéscsillapító szirup

Köhögéscsillapító szirupA köhögéscsillapító szirupot köhögéscsillapító szirupnak is nevezik. A köhögés enyhítésére szolgálnak, különösen teljesen száraz vagy zavaró köhögések, mivel központi idegrendszerünkre hatnak a köhögési válasz minimalizálása vagy eltávolítása érdekében. Egyrészt a köhögéscsillapító szirup megnyomja a köhögés hideg létesítményét, valamint érzésteleníti a köhögési válasz szenzoros ágát, valamint a mucociliáris tényezők módosításával is jár. Ezzel segít megnyugtatni, valamint megszabadulni a köhögés. Valamint miért előnyösek a teljesen száraz köhögés esetén? Rendkívül egyszerű, mivel a teljesen száraz köhögés nem okoz kenést a légzőrendszer számára, hajlamos irritálni. Csakúgy, mint amikor irritált, a köhögés meghosszabbodik, megnövekedett, valamint fejlett. Az eredmény? Több köhögés jelenik meg, extra extrém és kiterjesztett. Következésképpen azért működnek, mert segítenek megnyugtatni a köhögést azáltal, hogy közvetlenül a központi idegrendszerre hatnak.

Lehetséges előnyei és felhasználása mullein tea

Lehetséges előnyei és felhasználása mullein teaMolyhos ökörfarkkóró tea ténylegesen kapcsolódik számos potenciális egészségügyi ellátások. A Mullein tea képes kezelni a légzési problémákat. Molyhos ökörfarkkóró ténylegesen használt több száz éve kezelésére légzési betegség. Különösen megbízható lehet az asztma enyhítésében, amely a légutak duzzadását okozza, és olyan jeleket eredményez, mint a köhögés, a zihálás, valamint a légzés hiánya. Pet és az emberi kutatások azt sugallják, hogy molyhos ökörfarkkóró tea csökkenti a gyulladást, valamint segíti az izmok ellazítására a légutakban.

A virágok, valamint a lehullott levelek a növény is használják kezelésére más légúti betegségek, mint például a fogyasztás, hörghurut, torokfájás és tüdőgyulladás. Azonban nem végeztek vizsgálatokat az emberi lények, hogy ellenőrizték, hogy mullein küzd ezeket a feltételeket. A Mullein tea antibakteriális otthonokkal rendelkezik. A Mullein tea emellett antibakteriális eredményeket is eredményezhet. Egy vizsgálati cső tanulmány kimutatta, hogy molyhos ökörfarkkóró eltávolítani akadályozza számos mikrobiális nyomás, beleértve a Bacillus cereus, ami gyakran előfordul a talajban, valamint az élelmiszer. Egy további kémcsöves kutatási tanulmány megjegyezte, hogy az ökörfarkkóró eltávolítása minimalizálta bizonyos fertőzéseket okozó baktériumok, például az E. coli, valamint a Streptococcus pyogenes növekedését. Bár csak korlátozott emberi kutatás áll rendelkezésre, egy 180 fiatalból álló kutatási tanulmány megállapította, hogy ez a gyógynövény képes kezelni a baktériumok által gyakran előidézett fülfertőzéseket. Ez a 3 napos kutatási tanulmány, amely hasznosított fül csökken molyhos ökörfarkkóró, valamint számos egyéb természetes kivonatok naponta 3-szor, csökkentette fülfájás mintegy 93% – kal. Azonban ez homályos, hogy ez a hatás volt, mert a molyhos ökörfarkkóró eltávolítás ellentétben más gyógynövények hasznosítják a fülcseppek. Következésképpen további tanulmányokra van szükség az embereken.

A mullein tea várható mellékhatásai

A mullein tea várható mellékhatásaiSok ember élvezheti molyhos ökörfarkkóró tea biztonságosan nagyon kevés a káros hatások veszélye. Ennek ellenére a molyhos ökörfarkkóró növény néhány embernél bőrgyulladást okozhat, ezért ügyeljen arra, hogy legyen óvatos, ha egyenesen kezeli a gyógynövényt. A növény apró szőrszálai szintén súlyosbíthatják a torkát, ezért fontos, hogy a teát alaposan megfeszítsük az ivás előtt. Nincs kutatási tanulmány a mullein tea biztonságáról terhes vagy szoptató nők számára. Ezért ezeknek a populációknak beszélniük kell egy egészségügyi szakértővel, mielőtt felhasználnák őket.

Ha a tea fogyasztása után kedvezőtlen mellékhatásokat észlel, vegye figyelembe a fogyasztás minimalizálását vagy megakadályozását. A Mullein teát általában kockázatmentesnek tekintik, és kevés negatív hatása van. Ennek ellenére szűrje le hatékonyan a teát, valamint vigyázzon, ha közvetlenül kezeli a természetes gyógynövényt, hogy elkerülje a bőr ingerlékenységét. Pontosan hogyan készítsünk mullein teát? Megtalálható csomagolt ökörfarkkóró tea táskák, esszenciák, tabletták, tinktúrák és szárított levelek sok wellness üzletek és az interneten. Továbbá, sok ember nő ökörfarkkóró a kertjükben, a levelek kiszáradása maguktól. Ha szárított levelekkel szeretne teát készíteni, adjon hozzá egy kis marékot egy 240 ml-es csésze forrásban lévő vízhez, majd 15-30 percig csepegtesse be őket. A torokgyulladás megelőzése érdekében használjon szűrőt vagy cheesecloth-t, hogy megszabaduljon a lehető legtöbb levéltől. Ha kívánja, nyers mézet, fahéjat vagy egy szelet citromot is tartalmazhat. A Mullein teát könnyű elkészíteni szárított lehullott levelekkel vagy teazsákkal, mégis meg kell győződnie arról, hogy hangsúlyozza a lehullott leveleket.

Szólj hozzá!