Mi az a Ginkgo Biloba?

Ginkgo Biloba?Ginkgo biloba származik egyfajta fa, a feltételezett ginkgo fák a faj biloba. Dánul a fát templomfának hívják. A ginkgo biloba kiegészítői kivonatot vagy szárított, porított leveleket tartalmaznak a szent hely fáról. A ginkgo fát templomfának is nevezik, és ez a legkorábbi fa a bolygón. 200 millió év áttetszővé tette a fejlődés történelmi lencséjét. Maga a fa évszázados lehet, valamint Európában, például Londonban, felfedezheti a 300 éves ginkgókat.

Eredetileg a ginkgo Kínában terjeszkedett, és a fát gyakran a szent helyeken kívül tartották (ezért a név). Ennek oka az volt, hogy a fa tartotta az egyének egészséges, valamint a hosszú életű, valamint az igazság, hogy a fa volt egy elegáns, nyugodt ragyogó, azt gondolták. A buddhista hitben a Ginkgo spirituális. A Ginkgo elérheti a 15 méter magasságot, és gyakran nagyon karcsú és kecses a fa keretében. A lehullott levelek szív alakúak és hajlamosak a dőlésre, ami jó játékot ad a fának a koronában. A Ginkgo egy alternatív gyógyszer. A Ginkgo a templomfa (ginkgo biloba) leveleinek lényege. Úgy gondolják, hogy a Ginkgo olyan anyagokkal rendelkezik, amelyek fokozzák a vérkeringést a test szöveteiben. Kiterjesztett tünetek, mint a memória problémák, koncentrációs problémák és fáradtság az idősek, ahol az orvos ténylegesen elutasította egy további betegség. Hosszan tartó szédülés és zümmögés a fülben (tinnitus), amelyben az orvos ténylegesen elutasította egy másik betegség. A kezek és a lábak hűtésére való hajlam, valamint a lábak kellemetlensége, amikor a nem megfelelő vérellátás (időszakos sántítás) következtében sétál.

Működik A Ginkgo Biloba?

Működik A Ginkgo Biloba?Kiváló bizonyíték van arra, hogy a ginkgo javíthatja a kognitív funkciókat (memória, nyelvi képességek, koncentráció stb.).) az idősek mérsékelt vagy szerény mentális romlás, és hogy gingko fokozhatja lábfájdalom, amikor séta. Nincs elegendő bizonyíték arra, hogy a ginkgo fokozhatja a szédülést és a fülcsengést. 12 tanulmány elemzése során kiderült, hogy a ginkgo kognitív funkciókat eredményez a demenciából álló enyhe vagy mérsékelt mentális romlásban azoknál a betegeknél, akik napi 240 mg ginkgót fogyasztottak legalább öt hétig.

Mindkét elemzést olyan vizsgálatok alapján végezték el, amelyekben a ginkgo alkalmazását összehasonlították a cukortablettával (tisztességtelen gyógyszer). Nincs elegendő bizonyíték az egészséges témák kognitív funkcióinak eredményére. A lábak keringési problémái (Időszakos claudication) esetén 11 kutatás értékelése kisebb felújítást mutatott a gyaloglási tartományban a ginkgo alkalmazásával szemben a placebóval szemben. Négy kutatások megfelelő kiváló minőségű nem volt képes megmutatni hatása tinnitus. Negatív hatások: a ginkgóban vannak olyan anyagok, amelyek növelhetik a vérveszteség veszélyét. Voltak szokatlan helyzetekben orrvérzés. Vér jótevők. Nyugodtan adjon el vért, ha a ginkgo-t a tervben javasolt mennyiségben veszi be. Csökkenti a gyulladás-szerű állapotok a szervezetben. Növeli a vérkeringést azáltal, hogy vérhígítóként működik, és kibővíti az edényeket. Az erek kitágulása a lábakban pozitív eredményt mutatott az ablaküveg szindrómában, az agyi erek kitágulása pedig pozitív eredményt mutatott a szédülésben, a memóriazavarokban és a demenciában, ami növeli az afferens neuron fejlődését és gyártását. Gátolja azokat a gyógyszereket, amelyek számos gyógyszert lebontanak. Tartsuk szem előtt, hogy ezek a hatások csak kimutatták in vivo kutatások (beleértve az állatkísérletek), és nem az emberi kutatások.

Hogyan kell használni a Ginkgo Biloba-t?

Hogyan kell használni a Ginkgo Biloba-t?Normál használat: otthoni ablak látási szindróma esetén. A wooziness, memória problémák, valamint a demencia. Vérhígítóként működik. A kutatás azt mutatja, hogy összesen 23 kutatás 2015 – től nem tudott egyértelmű és abszolút következtetést levonni arról, hogy a Ginkgo biloba hatással van-e a szív-és érrendszeri betegségekre. Még mindig túl keveset ismerünk fel. 14 tanulmány áttekintésével a kutatók valóban képesek voltak arra, hogy lezárják, hogy a ginkgo biloba biztonságos az emberek számára.

Egy 2010-es viszonylag hatalmas kutatás kimutatta, hogy a Ginkgo biloba-t fogyasztó emberek között lényegesen kevesebb érrendszeri állapot volt, mint a placebo csoportban. A gingko biloba hasznos eredményt adhat az érrendszeri állapotban. A Ginkgo biloba csökkentheti a koleszterinszint-csökkentő gyógyszerek szintjét (pl. Mindazonáltal, ez homályos, hogy ez bármilyen eredmény a koleszterinszint-csökkentő hatása a sztatinok. Az Efavirensa gyógyszer hatása, amelyet egyes epilepsziák és HIV-betegek szednek, csökkenthető, ha pontosan ugyanabban az időben eszik a Gingko biloba-t. A gingko biloba kiegészítését mindig orvosával egyeztetve kell elvégezni, mivel a Ginkgo biloba vérhígító, és befolyásolhatja a különféle egyéb gyógyszereket is. A javasolt napi adag 120-240 mg/nap. Az adagolás a prep munka változik egy adag 100 mg 5000 mg. Káros hatások: a negatív hatásokat a frusztráció, hányinger, bélrendszeri tünetek, hasmenés és allergiás bőrreakciók formájában határozták meg. Nem alkalmazható: terhes és szoptató nőknél. A kockázatmentes oldalon ajánlott a gingko biloba használatát legkésőbb egy héttel a tervezett műtét előtt abbahagyni, és legkorábban egy héttel később folytatni a használatát, mert a vitamin vérhígítóként működik.

A Ginkgo Biloba használatának hatásai

A Ginkgo Biloba használatának hatásaiA ginkgo hatása a vérkeringési körülmények között a legnyilvánvalóbb, különösen az elmében. Ennek során, ez segít a konkrét fajta fülcsengés, wooziness, rossz memória és csökkent érzékelés. Kutatások kimutatták, hogy bizonyos memória problémák lendületet tartós használat Ginkgo. Ez különösen az idősebb egyének vérkeringési Feltételek, valamint az egyes fiatalabb egyének, hogy szerezzen egy gyorsabb reagálási képesség. Fáradtság és nagyon könnyű alvási problémák az idősebb is lehet csökkenteni a Ginkgo.

Ezekben az időkben a Viagra, valamint koncentrálva a férfi merevedési zavar, néhány tanulmány kimutatta, szerény eredményt a férfi merevedési zavar, ha ez annak köszönhető, hogy”atherosclerosis”. Ha megnézzük a ginkgo hatásáról szóló sok apró jelentést, akkor csodálkozunk azon, hogy mi lehet A Ginkgo felhasználása, de ezek a jelentések nem klinikai jellegűek, és gyakorlatilag csak megfigyelések, valamint általános tapasztalatok. Értékük nem megbízható. Ennek Ellenére Fr.ex. eredmények versus hajhullás, szorongás, szívmegállás, fáradtság, izomfájdalmak, esztétikai zavarok, az energia hiánya, fizikai kimerültség, frusztrációk és hideg tapasztalatok számoltak be. Ginkgo készül, mint esszenciák, valamint a leggyakrabban található, mint tablet számítógépeket kell venni. De Ginkgo juice, ginkgo krém és ginkgo sampon is kapható külföldön.

Ezeket az elemeket lehet beszerezni az interneten, ha azok nem állnak rendelkezésre egy dán természetes élelmiszer bolt. Sok lehetséges egészségügyi ellátások Ginkgo biloba, beleértve a memória javítása, csökkent szorongás, valamint a glaukóma. Vannak is lehetséges veszélyeket és káros hatásokat. Ginkgo biloba egy előnyös kiegészítő, valamint az egyik legkelendőbb természetes gyógyszerek. Ginkgo biloba eltávolítás felhalmozódott a kiszáradt környezetbarát lehullott levelek a növény és kapható folyékony kivonatok, kapszulák, valamint tabletta számítógépek. Gingko magában foglalja a magas szintű flavonoidok és terpenoidok, antioxidánsok, amelyek biztosítják a biztonság versus oxigenizáló sejtek károsodását a veszélyes szabadgyökök. Ezzel az antioxidánsokról úgy gondolják, hogy segítenek csökkenteni a rák kockázatát. A Gingko biloba egy legkelendőbb kiegészítő, amely egy fáról származó esszenciát tartalmaz. Segíthet a kognitív funkció. A hagyományos felhasználások közé tartozik a húgyhólyag-fertőzés pihentetése és a szexuális teljesítmény növelése. Azok az egyének, akik valamilyen antidepresszánst használnak, nem használhatják ezt a kiegészítést.

Szólj hozzá!