Mi az a Gorse?

Mi az a Gorse?A Gorse akkor hasznos, ha megadtuk magunkat az akadályok ellenére, amelyek most elsöprőnek tűnnek. Úgy tűnik, hogy a Gorse pszichológiai típus nem létezik, vagy legalábbis nagyon ritka; általában átmeneti állapot, bár gyakran elég ideig tarthat ahhoz, hogy tartós állapotnak tűnjön. Azonban a jelentősége hosszú időt vesz igénybe: mivel ez a virág lassan mozog, akkor nem kell a rohanás, hogy azonnal látni az eredményeket, de meg kell érteni, hogy pontosan hogyan kell várni még hetekig. Rendkívül gyakran, az állam elején Gorsea krónikus állapot megtalálható, vagy olyan patológia, amely hosszú evolúciós időszakot foglal magában.

Tekintettel arra, hogy az alany érzéseit, az idő, valamint hiányában nyerő megoldások, ténylegesen véget ért, hogy szklerotikus, egyértelmű, hogy a változás felé dinamikus gyógyulás az optimális egészségi állapot akadályozott. A Gorse csak az egyik legnehezebb, nemcsak annak a ténynek köszönhető, hogy ezt a kedvezőtlen problémát gyakran nehéz elismerni, hanem azért is, mert maga az ügyfél kerüli el a helyreállítási eljárás kezdetét súlyos bizalmatlanságával és a Bezárás perspektívájával, a betegség függőségével.

Gorse mentális és pszichológiai tulajdonságok

Gorse mentális és pszichológiai tulajdonságokDepressziós, passzív perspektívák, önsajnálat, az a gondolat, hogy valójában minden apró dolgot megkísérelt, frusztráció, nyomorúság, stressz, a megközelítés megváltoztatásának elmulasztása és az alkalmak egyik aspektusára való túl sok koncentráció, a belső inspirációk felfedezésének elmulasztása, valójában nem részvétel, megengedi magának, hogy ösztönözzék mások kedvére, a hit és a remény kudarca, krónikus pesszimizmus, lemondásként tapasztalt lemondás, elhagyás a kedvezőtlen helyzetekkel szemben észrevehető szolgálat nélkül, kétségbeesés, vákuum és vereség érzése. Kapcsolat önmagával: a Nézőpont fájásának átalakításának képességének hiánya. El kell fogadnia a szenvedést, hogy felismerje transzcendens mentorát. A megoldás: a kényelmetlenség megértésének képessége és a kívánság láthatósága. A virág mögötti archetípus bármilyen tipológiának tűnik, ami a visszatérés. Ezért említjük a mulandóságot a Gorse értelmezésében, tekintettel arra, hogy nehéz megszületni a jelenleg önmagában jelen lévő „átadással”. Ennek ellenére vannak olyan életek, amelyek nehezebbek, mint mások, abban az értelemben, hogy egyeseknek bizonytalanabb a sorsa, valamint hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy az elkerülő (Mimulus), depressziós (Gencián) vagy reliant (Kentaur personalit) egyének stb.

Míg valójában a bűntudatban és az alsóbbrendűségben a felelősséget önmagának tulajdonítják, Gorse elhagyásakor a felelősséget valószínűleg külső okok okozzák, az élet próbáinak, amelyekkel indokolatlan volt szembenézni, és valójában legyőztek minket. Nyilvánvaló, hogy Gorse problémájának objektivitása gyakran vitathatatlan. Halálesetek, felosztások, munkahelyek elvesztése, személyes csődök, mindezek a véletlenszerű alkalmak aktiválhatják a Gorse állapotát, és ha ezt hosszú ideig folytatják anélkül, hogy megoldanák, akkor a karakter fontos része lesz, és ebből a szempontból is tekinthetjük Gorse tipológiának. De Gorse állapota bármilyen esetben, folyamatosan egy állam tudatos életkörülmények. Tegyük fel például azt a gyermeket, aki a lenyomatozás során (a felfedezés kritikus pontja, amely nagyon fiatalon történik) negatív gondolatok, lemondás, kudarc vagy pusztán sok érzelmi és mentális traumát kap a szabadban, szülői figuráktól. Természetesen „belefoglalta” az” elhagyás” archetípusát, látta volna az életet a problémák, tehát a lemondás mögött. A Gorse azt jelenti, hogy elengedjük, valamint nem vezetjük tovább a hajót, a szél kegyelmére, az átültetésekre, valamint arra, hogy csökkentsük azt a stresszt, amely ahhoz kapcsolódik, hogy szembe kell néznünk egy olyan élettel, amelyről úgy gondoljuk, hogy nem vagyunk képesek kezelni, a forgatókönyvek felháborodása miatt. „Nincs kiút” úgy tűnik, hogy az elme ismétlődik, mint egy törött rekord, így a kétségbeesés eszközeit a létezés labirintusába teszi. A Gorse hasznos lehet azok számára is, akik a kóros öröklődés meggyőződését vallják, amelyben úgy vélik, hogy nem vonulnak vissza az állapotból, mivel a családtagok valóban megtapasztalták. Sokan kezdik feltételezni, hogy a gondolkodásmód pozitívan vagy negatívan befolyásolja a patológia diagnózisát, nyolcvan évvel ezelőtt a walesi orvos megnyitotta ezt az utat a Seprűvirággal.

Gorse mint rövid távú gondolkodásmód (hangulat)

Úgy tűnik, hogy a Gorse állapot átmeneti jellege közvetlen kapcsolatban áll az ok/okozati jelenséggel. Mint már említettük, gyász, elválasztás, rossz diagnózisú betegségek kiválthatják ezt a problémát, amely úgy tűnik, hogy nem hagy reményt a javulásra. Amikor a lemondás lelkiállapotában találjuk magunkat, Gorse hatalmas szövetséges. Kommunikáció fizikai problémák: blokkok a helyreállítási mechanizmus, hogy kell használni a gyógyulás sérülés, klinikai depresszió, autoimmun betegség, SEDIBAC vizsgálatok kimutatták, hogy a kapcsolat a szervezet immunrendszerét, a kezelés a visszér erek, valamint az artériás vérkeringést. Gyakorlati felhasználási javaslatok: az emberi gép átadásának gondozásakor a legnagyobb kihívás egyértelműen az, hogy belülről lemondjon a reakcióról, mivel értelmetlennek gondolják. Az elmében disszociatív mechanizmus van felszerelve annak hasznosságának irányába, amit csinálunk, ami arra kényszerít minket, hogy ne éljünk tovább. Ezekben az esetekben személyes tapasztalatok alapján nagyon hasznosnak találtam a rutin értékét. A rutin internalizált pszichológiai területként jelentette, ahol felfedezhet egy perc nyugalmat. Nyilvánvalónak tűnik, hogy van olyan kezdeményezés, amelyet nem kíván megtenni, mert nem ismeri fel annak értékét, mindazonáltal kifejezetten azokban a pillanatokban kell kezdeményeznie az embernek, szintén napi 10 perc alatt, hogy megtalálja azt a területet, ahol megnyílhat a bennünk lévő isteni felé. Reflexió, séta, légzés a természetben. Minden más minden bizonnyal a virágból történik.

Sokkal érdekesebb tények a Gorse – val kapcsolatban

Sokkal érdekesebb tények a Gorse - val kapcsolatbanGinestro egy tüskés, valamint a vastag cserje, rendkívül immunis, valamint szilárd, növekvő mocsarak között sziklák, esetenként egyedülálló, azonban létre vastag kolóniák, amely hatalmas szakaszokon műveletlen földet. Virágzó marad a téli szezonban, az egész viharos, hűvös és szeles évszakban. A virágok sárgaek, a napfényre emlékeztetnek, intenzív aromájúak, néha egész évben tartanak. A hatalom a növény és a sárga szín kap a szabadban, de ha belenézel a bokor látható teljesen száraz, valamint barnás szárak, elhalt hajtások és a továbbra is a lehullott levelek.

Röviden, minden úgy tűnik, mint az energia jelei nélkül. Ez azért van, mert 4 évig tart az érés elérése, és ahogy felfelé tágul, úgy tűnik, hogy ugyanabban az időben elmúlik. Néha, mivel úgy tűnik, hogy elsorvad az aszálytól, valamint a hidegtől, újra növekszik, valamint ismét felmászik. Mintha azt állítaná, hogy a remény soha nem múlik el. A Gorse hatékony növény, és arra is ösztönzi az embert, hogy visszatérjen az életbe. Ez azoknak a virága, akik minden apró dolgot kipróbáltak, de valójában feladták. A legjobb orvosság a tartósan beteg, végzetesen beteg, hipochondriák számára, akik úgy gondolják, hogy lehetetlen visszatérni az egészséghez, és olyan, mintha nagy méreteket öltenének, hogy egyedül boldogtalan életet kívánnak. Az irritált egyén számára, aki nem beszél, és gyorsan könnyezik. Nem hiszi, hogy van rá lehetőség, mégis terápiákat vállal, hogy másoknak örömet szerezzen.

A Gorse az a gyógymód, amely elősegíti a belső gyógyulást, valójában senki sem gyógyít meg minket, nekünk kell segítenünk a gyógyulásban. Hasonlóképpen hasznos a depressziós fajta, amelyben az egyik kilép, valamint úgy érzi, teljesen gyökerezik. Az a személy, aki sokat szenved, mivel nem ismeri fel annak jelentőségét, ami történik, elutasítja a dolgok tényét. Ez a személy mély szomorúságot érez, de a baj az, hogy nem helyez el semmit a sajátjából, hogy képes legyen fokozni és helyreállni. Ez azonban nem apátia! Ez az állapot általában rövid távú, bár úgy tűnik, hogy az ellenkezője, és példaként egy baleset, egészségügyi probléma után egy olyan idős polgárban nyilvánul meg, amely az elvonási tünetek miatt már nem önellátó, valamint emellett testtartásban is megvalósul: váll lefelé, karok lefelé. Jelek: álmatlanság; aggódó köhögés; magas vérnyomás; cardio feltételek; félelmek. Gorse ad fényt a remény kétségbeesett körülmények között, segít megtalálni a szívósság, hogy visszatérjen a harcot, és átalakítja a negatív hozzáállás jobbra egy kedvező.

Szólj hozzá!