Minden A Gyógynövényekről

Minden A GyógynövényekrőlA gyógynövények, az orvosi természetes gyógynövények, az orvosi növények olyan növények, amelyek aktív összetevői képesek vagy úgy gondolják, hogy képesek enyhíteni vagy gyógyítani a betegségeket. Azokat a gyógynövényeket, amelyek vagy a vadonban halmozódnak fel, vagy kibővülnek annak érdekében, hogy egyenesen vagy erőforrásként (droge) használják a gyógyszerek gyártásában, orvosi növényeknek nevezzük az orvosi növények közé tartoznak azok a növények is, amelyek segédanyagokat biztosítanak gyógyszerek előállításához, pl. ex. keményítő, inulin, latex, gumiarábikum és alginát. A természetes gyógyszerek olyan előkészítő munkák, amelyek növényi összetevőkből készülnek (lásd gyógynövények), és megnyugtató vagy gyógyító hatásokkal járnak. A legősibb időktől kezdve a növényeket gyógyászati célokra használták fel, valamint a középső korban számos gyógynövénykönyv jelent meg a növények és épületeik összefoglalásával gyógyszerként vagy fűszerként.

A ma felhasznált anyagok közül sok olyan vegyületekkel vagy azok kiigazításával rendelkezik, amelyeket eredetileg elkülönítettek a növényektől. A kifejezés alternatív gyógyászat, ezért élt az itt és most a prep munka, hogy áll a növényi részek, de nem tudományosan elfogadott. Természetes orvoslás magában foglalja a nagy és nagyon különböző különböző készítmények, amelyek létezését, és használja menetrendek még inkább a hit, hogy működnek, mint a valódi bizonyíték a hatékonyság. Másrészről, mint alaprendelet, nincsenek jelentős káros hatásaik. Az értékesítést általában aktív hirdetések támogatják. Az alternatív gyógyszerek megjelenése részben arra a tényre vezethet, hogy ezek olyan előkészítő munkák, amelyeket a jól ismert orvostudomány nem ismer el (lásd az alternatív gyógyászatot), valamint részben a szokásos gyógyszerekben található feltételezett vegyi anyagokkal kapcsolatos stresszre és szorongásra. Mindazonáltal a magán előkészítő munka kétségtelenül van egy bizonyos gyenge hatása, valamint az egyéni tapasztalat gyakran fontos szerepet játszik.

A gyógynövények háttere

clear glass jar with white powder insideŐseink számára meglehetősen természetes volt az orvosi természetes gyógynövények gyógyszerként történő felhasználása. Sokan még mindig. Németországban évente gyakorlatilag 200 milliót használnak fel. Euró a gyógynövényről. Az orvosi növény, gyógynövény vagy orvosi növény olyan növény, amely számos energetikai anyagot tartalmaz, amelyek felhasználhatók a betegségek enyhítésére vagy gyógyítására, vagy gyógyszerek előállítására. A régi időkből guy elképzelte, hogy a növényekben rejlő erők enyhíthetik a betegségeket.

Irak számos ezer éves temetkezési helyén a régészek nyolc különböző növényt határoztak meg, amelyeket figyelembe vesznek az orvosi növények, beleértve az összekapcsolt rizst (efedra ). A megértés a növények, valamint azok hatását a szervezetben annak köszönhető, hogy több évszázados tapasztalattal együtt erős ellenőrzési készségek gyógyszert srácok. Különösen Kínában és Indiában több ezer növényt használtak fel, de a Közel-Keleten és Egyiptomban is tökéletesítették a gyógynövények használatát. Az orvosi növények összetett leírása természetesen későbbi eredetű. A papirusz Ebers 1500 f. kr. nagyobb számot mutatnak ki, valamint vannak kínai kéziratok, amelyek leírják a gyógynövényeket KR.E. 1000-től. kr. A görög orvosi szakember Dioscorides van az ő de materia medica az első században.század e.kr. sok gyógynövényt magyarázott. Dioscorides kéziratait az olasz orvos és botanikus Mattioli gyűjtötte össze és adta ki beszédekkel a 16. század elején, és ez lett a kezdete egy hosszú organikus kiadványgyűjteménynek. Nagyon kiterjedtek, valamint figyelemre méltó, hogy szinte az összes részletes növény gyógyászati jelentőséggel bír. A gyógynövénykönyvekben tárgyalt számos növény még mindig élnépi orvoslás, valamint minden bizonnyal látni fogja, hogy egy ország vegetációjának dokumentuma pontosan azokat az orvosi növényeket tartalmazza, amelyek a népi gyógyászatban jelennek meg.

Gyógynövények az iparban

Gyógynövények az iparbanMind a hagyományos, mind a természetes gyógyászatban a természetből vagy a termesztésből származó orvosi növényeket továbbra is gyakran használják. A hatóanyagok általában kihívást jelentő vegyi anyagok, így bár nagy részük mesterségesen előállítható, főleg sokkal költséghatékonyabb az alapanyag eltávolítása a növényből. Az energikus anyag a növényi sejtekben bioszintézissel képződik, amelyet préseléssel, szivárgással vagy eltávolítással lehet megszerezni, majd méregtelenítik, valamint esetleg kicserélik a kapcsolódó anyagokat még specifikusabb hatásokkal. Az alternatív gyógyszereket szárított növényi részek formájában korábban a drogériákban nagykereskedelemben, reklám vagy védjegynév nélkül értékesítették; gyógyszerészeti specialitások formájában történő értékesítés nem volt lehetséges, mert az előkészítő munka nem felelt meg az engedélyezési követelményeknek, amely kipróbált és tesztelt eredményből állt.

A gyógyszerekről szóló törvény mentességével az ilyen értékesítéseket 1976-ban nyitották meg, és sok előkészítő munkát értékesítettek az általános állami engedély és betekintés nélkül, amelyre a tényleges gyógyszerek vonatkoznak. A politikákat 1992-ben még egyszer szigorították, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy az igények akkor problémás gyártási feltételek, minőség, ártalmatlanságstb.m., míg a terápiás hatékonyságot nem dokumentálni kell, csak valószínűsített. Ezért még mindig jelentős különbség van a természetes gyógyszerek és a tényleges jóváhagyást kapott gyógyszerek között. Számos gyógynövény viseli a szerves neve officinalis, ami azt mutatja, hogy a növény már kijelölt ‘officinal’, valamint így volt korábban között a gyógynövények, hogy egy drogéria kellett hozni. Officina volt egykor a latin kifejezés a helyet az apátságok, ahol a szerzetesek fenntartották gyógyszerek, és így tovább, amely nagyrészt tartalmazza’ orvosi növények’ különböző típusú. Az ‘Officina’ kezdetben latinul a ‘workshop’ – ot jelenti az’ opificina’ – ból, amely a’ Artisan’ – ból származik. Később felvette a’ munkahely ‘( Angolul’ munkahely’) vagy a raktár. A gyógyszertárakban az ‘officinet’ volt az a terület, ahol a gyógyszereket létrehozták, valamint tárolták – ezért az’ officinalis ‘ név az alábbiakban használt gyógynövények nevébe került.

Utazás a gyógynövények hátterével

person's left arm on green leavesA szerzetesek megértése a növények helyreállítási képességeiről messze az időben gyökerezik. Az emberek valószínűleg folyamatosan próbálták gyógyítani a betegségeket növények segítségével, valamint a növények lakó-vagy kereskedelmi tulajdonságaival kapcsolatos szakértelmet nemzedékről nemzedékre átadták szájon át. A betegség első írásos bizonyítékai és a terápiás technikák között számos klinikai papirusz található az ókori Egyiptomból. Eg. vannak előírások a gyógyszerekre és a kezelési megközelítések leírására.

A felfedezett tudományos gyógyszerekkel párhuzamosan a középkorokban sok egyéni megértés létezett arról, hogy miként lehet gyógyítani a betegeket. Növényi gyógyszert széles körben használják, de a mágia és a babona is nagy szerepet játszott a népi gyógyászatban. Összességében, igaznak kell lennie, hogy valóban néhány embert képzett orvosok kezeltek. Ha megbetegedett, a családtagok munkája volt a beteg személy gondozása. Az általuk használt generációk örökletes tudás növényi gyógyszert, és konzultáltak az értelmes partner vagy férj a falu. A városokban segítséget kaphat a szaunákban is, ahol a borbélyok vagy a bajuszvágók olyan klinikai munkát végeztek, amelyet a szerzetesek nem tudtak kezelni – sebészeti kezelést.

Szólj hozzá!