Mi az a yerba mate? és honnan származik?

What is yerba mate? and where does it come from?Mi az a Yerba companion? A Yerba mate olyan növény, amely Dél-Amerika nagy részén, valamint a haciendákon növekszik. A yerba companion növény leveleit összegyűjtik, blansírozzák, szárítják, valamint érlelik, majd közvetlenül ideális darabokra vágják, mielőtt az a „tea” lesz, amelyet technikailag társnak hívunk, a mate nem tea, hanem rendkívül saját itala.

Mindazonáltal általában jóváhagyják, hogy a friend a tea osztályozásához tartozik, mert a hasonlóság valóban fantasztikus. Companion általában ittas meleg, azonban ez is hihetetlenül népszerű inni, mint egy hideg tea, úgynevezett terer-társkereső. A Yerba companion növény különlegessége, hogy ötvözi a természetes magas koffeintartalmat a vitaminok (tiamin (B1) és B6) és ásványi anyagok (magnézium, kálium, vas és cink) választékával. Ennek eredményeként a növény állítólag rendelkezik a kávé állóképességével, valamint a környezetbarát tea előnyeivel. Azonban nem csak a növény különleges összetételének köszönhető, hogy annyira kiemelkedő. Dél-Amerikában több helyen, a friend valójában nemzeti ital lett, ittas minden egyes eseményre.

A Yerba companion fajtái

Yerba barátja jön különböző attól függően, hogy hol Dél-Amerikában van. Mindenféle alapulnak ugyanazon növény, de a” vágás”, preferencia, szín, valamint a szívósság támaszkodnak, ahogy készül. Az alábbiakban áttekintést nyújtok a különböző típusú yerba mate-ról. Argentin Társ. Argentína a yerba companion 2. legnagyobb gyártója (Brazília után). Az argentin társra jellemző, hogy magas a lehullott levelek, valamint a szárak webes tartalma, azonban sokkal kevesebb por (porított levelek) a többi fajtához képest. A lehullott levelek és a szárak megközelítőleg csökkentek, így egyszerű Az Argentin Barát szakácsát egy kalabashban és értékelni egy bombilla (szalma). A CBS plating és a Taragui a két legismertebb Argentin márkanév.

A Yerba companion fajtáiParaguayi Barát. Paraguy egy kisebb méretű gyártó barátja, valamint ez a fajta ennek következtében nem nagyon kiterjedt Európában. A paraguayi Társ rendkívül összehasonlítható az argentin baráttal, de valamivel nagyobb por webes tartalommal rendelkezik. Paraguay nemzeti itala a cool companion vagy a mate iced tea (terer plating néven), ezért ezekben a régiókban a különféle mate márkák valóban megtervezték társukat a hűvös keverékhez. Uruguayi partner. Uruguay az a nemzet, amely alkoholt fogyaszt az egyik legnagyobb Társ fejenként. Furcsa módon nem maguk termesztik, hanem Brazíliából importálják yerba társukat. Uruguayi társa gyakorlatilag nincs szárak, de inkább magában foglalja a kis nagy levelek és por. Ez a barát egy kicsit még több technikát vehet igénybe az előkészítéshez, valamint erősebb ízű, mint a többi társ. Kanári-szigetek, amelyeket itt fedez fel Matetea.dk, példa erre a fajta partnerre.

A yerba mate öt lenyűgöző előnye

Valószínűleg egyre inkább felfedezi a yerba companion-t, akár annak a ténynek köszönhetően, hogy az emberek beszélnek róla, vagy azért, mert látja, hogy az egyének az adott teát iszik. A Mate évek óta népszerű ital Dél-Amerikában,most Európában is így van. Ezt érezhetjük a Mate teánál, ahol fokozzuk a szenvedélyt és a dél-amerikai extrém csoport iránti keresletet. Ha nem érti eléggé a mate körüli zümmögést és azt, hogy az ital valójában mit tehet, akkor valóban részt vett a megfelelő helyen! Valójában összeállítottam a yerba companion néhány fő előnyét az Ön számára g.sokkal több előnyt tudnék létrehozni, mint én, de ha még inkább kíváncsi vagy ennek elolvasása után, akkor feltételezem, hogy meg kell próbálnia magának a mate-t. Nos, engedje meg, hogy elérjük a yerba Barát előnyeit.

A Yerba mate természetes lendületet kínál-felfrissíti a testet és az elmét

A Yerba mate természetes lendületet kínál-felfrissíti a testet és az elmétA Yerba mate természetesen fiatalító hatással van az elmére és a testre, és növeli az extra energiát. A társ következésképpen a nap nagyszerű kezdete lehet, A nye pedig a kutatás vagy a munkahelyi partner, aki lendületet adhat Önnek, amikor a legnagyobb szüksége van rá. Matetea yerba companion áll között 1,1 és 1,2 g koffein adagonként.100 g, ami kb. ugyanaz a mennyiség, amelyet a kávébab tartalmaz.

A Mate ennek eredményeként természetes lehetőség vagy kiegészítés a kávéhoz. A Yerba friend ásványi anyagokból és vitaminokból áll. Összetevője mi teszi yerba mate egy különleges növény, hogy együtt a természetes magas koffein tartalom, ez is tartalmaz tiamin (B1-vitamin), B6-vitamin, magnézium, vas, kálium és cink. A B6-Vitamin és a vas hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez, míg a B6-vitamin és a magnézium hozzájárul a fáradtság és a fáradtság csökkentéséhez. Láthatjuk a cikk oldalakon, hogy mennyi az ajánlás fogyasztás minden Társ tartalmazza, azaz, hogy mennyi a napról-napra bevitt vitaminok és ásványi anyagok társunk fedezi.

Yerba mate segít megőrizni az egészséges és kiegyensúlyozott súly

Yerba mate segít megőrizni az egészséges és kiegyensúlyozott súlyA Yerba companion hozzájárulhat az egészséges testsúly fenntartásához, valamint segít a rendszeres energia-anyagcserében a tiamin (B1-vitamin) webes tartalma miatt. Nem látom ezt a fogyókúra tea vagy alternatívaként az egészséges és kiegyensúlyozott és változatos étrend. Slim tea egy sokat vitatott téma ezekben az években, valamint nem támogatjuk értékesítési társa ezen a létesítményen. Személy szerint azonban úgy találom, hogy kevesebb étvágyam van, ha meleg italokat iszom a nap folyamán, és tudom, hogy sokan egyetértenek ezzel. Matetea yerba companion 100% teljesen természetes és nagyon finom.

A Yerba mate olyan növény, amely Dél-Amerika nagy részén mezőkön, valamint szőlőültetvényeken nő. A növényt betakarítják, kiszárítják, elhalványítják és csökkentik, mielőtt a Matetea-ban értékesített társakká válnának. Örülünk, hogy használja a természetes barát, amely vállalta minimális kezelése és 100% levelek. Ez tanúskodik a legmagasabb minőségű barátnak, amely a leghatékonyabb ízű. A Yerba friend ízt ad Dél-Amerika egyik legismertebb hagyományának. Nem kell költeni a drága utazások Dél-Amerikában, hogy megtapasztalják az egyik legbüszkébb szokások. Mate értékelik a stílus ezen az oldalon, és akkor kap egy csomó furcsa megjelenések és szórakoztató megjegyzések az út mentén, ha nem iszik barátja – mint te Európában, ha nem iszik kávét. Ha értékelni egy csésze barátja a standard azt jelenti, calabash, valamint bombilla, akkor szinte íze Dél-Amerikában. Megkóstolhatja a pazar természet, tényleg úgy érzi, a társadalom / háttér és szinte gondolni, hogy fontos a társ ezeken az oldalakon. Ha olyan, hogy egy kicsit különböző, valamint érdekes, lehet, hogy meg kell kezdeni a pal utazás. Különben is, mindketten megértjük, hogy soha nem fáj, hogy kibír egy kicsit.

A Yerba companion története

A Yerba companion történeteA Yerba friend növényt a Guarani indiánok találták meg jóval a 16.század előtt.ez volt a 19.század eleje, amikor az európaiak megérkeztek a dél-amerikai kontinensre, és rajokat hoztak létre. Bár a fészkek kezelése rendszerezett és zsarnoki volt, a helyi és regionális helyszínek megőrizték társadalmi megkülönböztethetőségüket – a társadalmi dolgok között megtartották a baráti teát. Amikor a spanyol utazók megjelentek Dél-Amerikában, felvázolták a Guarani indiánokat, akik ízletes teát főztek, amely fiatalító és ösztönző eredményt hozott.

Az ő beszámolóik váltották ki az Európai szenvedélyt az üzemben, amely ma Argentínában, Brazíliában, Chilében, Peruban, Paraguayban, valamint más dél-amerikai nemzetekben található tanyákon bővül. A Yerba friend tea évek óta a Latin-amerikai országokból származó teljes export nagyon kis részét töltötte be, de a mai napig számos nemzet számára fontos termék lett, különösen Argentína és Brazília. Az utolsóban 5 évek, a yerba companion tea értékesítése valóban felrobbant, valamint örülünk, hogy a kezdeti Dán yerba friend márka vagyunk. Valódi dél-amerikai élményt nyújtunk skandináv csavarral. Általában a tea részeg között cimborák és kollégák. Egy személy-gyakran a házigazda-Yerba barátot főz egy calabash-ban, valamint alkoholt fogyaszt a kezdeti rész, amely után egy új adagot főznek, és elküldik a párt következő egyénének (a házigazda jobb oldalán) stb. Az oka annak, hogy a gazda elfogyasztja az első elkészített részt, az, hogy kissé szilárd és keserű ízű lehet.

Szólj hozzá!