Egyedi tények a bogyókról

Egyedi tények a bogyókrólA szendvicsben vagy a salátán szeletelt bogyók furcsaak-tényleg! És mégis, ez a furcsa szokások is indokolt!

A botanikusoknak teljesen különféle látványuk van a bogyókról, ezek a sokoldalú udvari gyümölcsök.

Ez szokatlan, hogy felfedezzék, hogy a málna, szeder, eper, stb valójában nem bogyók, de együttesen gyümölcsök a botanikai érzés. Botanikailag a paradicsomot, az uborkát, a dinnyét, valamint a banánt megfelelően bogyóknak kell nevezni.

És a világ legnagyobb bogyója is nehéz: tök! Tehát most megérted, hogy a bogyók valójában rendkívül érdekes gyümölcsök.

Málna

MálnaTudtad, hogy a málna jön nem csak a piros fajták, de szintén sárga, valamint szintén fekete? Az” arany boldogság „sárga gyümölcsökkel, valamint a” Fekete Herceg ” (vad amerikai Válogatás) fekete gyümölcsökkel rendelkezik. Ha a növény mind a 3 a kertben, akkor fedezze a maga piték velük a harmadik.

Október … Málna választás, amelyek nem kell nehéz kapcsolódik a biztosítékok, jelenleg előnyben részesített yard, ahol „pont kell menni gyorsan”. Megengedheti, hogy az olyan fajták, mint az „őszi boldogság”, úgy nőnek, mint a ribizli vagy az egres, mint egy alapbokor, majd a gyűjtés után teljesen kivágják. Ez a fajta sövény nem termel gyümölcsöt őszig, de ennek az az előnye, hogy a bokor gyakorlatilag soha nem támadta meg a málna bogár, és ezért nem kap férgek.

Valami folyamatosan történik a málnával: egy újabb késői fajta, amely jól érik szeptemberig, valamint hihetetlen aromájú, kivételesen szép megjelenésű, a jól karbantartott vállalati gyümölcsök a „Polka”. Mi a teendő most: a betakarítás után azonnal vágja le a rövidített Málnatüzeket, hogy ne legyenek tuskók. Ez csökkenti a veszélyt a málna támadják szár gomba,amely egy fertőzés, hogy a növények kap a régi ágak.

Eper

EperA szamócának valójában saját fázisra van szüksége. A leginkább figyelemre méltó fajták a vad eper jellegzetes aromájával. A régi tartományok, mint például a „mise Schindler”, megérdemlik, hogy itt mutassanak rá, de az aromaintenzív Nye tartományok, mint például a „Thuchief”, ugyanolyan kiválóak. A hosszú távú eperágyak fajtái, mint például a „Florika”, szintén fantasztikusak ebben a tekintetben, mivel vadon élő szamócával találkoznak. Az eperágyak kiválóan alkalmasak a részleges színű ágyak növekvő szennyeződésének alternatívájaként. Nem kell változtatni két év után, mint szükséges udvari eper, de továbbra is az ágyak között 6 valamint 8 év.

Company eper ágyak virágzik, valamint hozzon létre gyümölcsöt a lehullott levelek, ezért a gyümölcs nem nyomja a földre, valamint ennek eredményeként nem rothad olyan gyorsan. A nye epercsaládok azonban könnyen elérhetők fürdőkádakhoz és dobozokhoz, valamint ágyakhoz: függő szamóca megfelelő kosarak felakasztásához. 3 növényt tehet egy függő kosárba. A dobozokban ennek ellenére a növényeknek 20-25 cm-re kell lenniük egymástól. A víztartályos tartályok a legjobbak a növények állandó vízrendszerének eléréséhez.

Tápláljon olyan növényi táplálékkal, amely tartalmazza az összes tápanyagot, vagy olyan bogyós növényi táplálékkal, amely több kálium-karbonátot tartalmaz, mint a szobanövények növényi tápláléka. A bogyós gyümölcsök kell ezt annak érdekében, hogy a gyümölcs érik sokkal jobb, és még több aromája. Végül a függő növényekkel kapcsolatos elv fordítva is működik: kisebb méretű rácsokat vagy állványokat ültethet kúszó eperrel. Azonban meg kell kötnie az epret, mivel ezek biztosan nem csúsznak el önmagukban. A kúszó epret júniustól szeptemberig lehet választani, a függő epret pedig októberig lehet betakarítani. Mi a teendő jelenleg: ha a szamóca 2 éve pihen valahol, és kissé kellemetlennek tűnik, cserélje ki őket. Itt az ideje, hogy ezt megtegyük. Ha tavasz előtt nem ülteti őket, a gyümölcsök a termesztést követő első évben kisebbek lesznek. Eper választás, hogy folyamatosan születési bogyók, valamint a nyári hordozó szamóca ideális ültetett tavasszal, valamint azt követően, hogy létrehoz megfelelő kiváló gyümölcs.

Mi a különbség a gyümölcsök, diófélék, valamint a bogyók között?

A növényeknek számos speciális termésfajtája van, ezért itt csak az alapfogalmakat fogom megvitatni, különben túl kiterjedt lenne. A gyümölcs általában az a kifejezés, ami egy elszáradt virág után marad, azaz beporzás, valamint megtermékenyítés után. Ez egy fejlett gyümölcscsomó, amelynek emelt falfelületei elrejtik magát a palántát, valamint lehetnek egy-vagy többgyümölcsűek is, a vetőmagok számától függően. Különbség történik a csírázás (tabletták), valamint a nem csírázó gyümölcsök (bogyók, bogyók és diófélék), ugyanúgy, mint különbséget tenni az egyes gyümölcsök és több gyümölcs, co gyümölcsök és számos szén-monoxid gyümölcsök szerint a különböző feltételezett apró gyümölcsök. A diót az a tény határozza meg, hogy a maghéj teljesen száraz, valamint érett állapotban nem jelenik meg önmagában, például tabletták vagy héjak.

A maghéj vékony. A makk, a mogyoró és a Bükk is példák a diófélékre. A szamócában, amely többszörös társgyümölcs, a gyümölcs valóban tartalmaz egy diógyűjteményt, amelyek mindegyike megnövekedett virágalapon marad. A bogyó nem jelennek meg a saját, és emellett felszabadítja a magot. Ehelyett zamatos, vastag magréteggel rendelkezik, valamint általában több maggal rendelkezik. Paradicsom, narancs egres, bors, uborka példák erre. A zöldségek és gyümölcsök megkülönböztetése nem teljesen botanikailag történik, mivel a zöldségek csak gasztronómiai szempontból utalnak a növényi termékek egy csoportjára, amelyek nagyrészt virágos növényekből származnak. Ezenkívül alacsonyabb cukortartalmú anyaggal rendelkeznek. Csonthéjasok jelentenek nem csírázó gyümölcs (dió és mandula kisebb részeket, amelyek csökkentik) rejtett két réteg-egy külső húsos és egy belső nehéz réteg álló kőzetsejtek (cseresznye és szilva és kókusz). A kókuszdióban, amit gyümölcsként ismerünk, valójában maga a kő. Néhány csonthéjas gyümölcsnek több sziklája van, például bodza. A Rock gyümölcsök, mint például az alma, valamint a körte, mind a virágalapokból, mind a szőnyegekből készülnek. Itt egy húsos réteg nő a szőnyegek körül, amely kifejleszti a magburkolatot, amelyben maguk a magok el vannak rejtve. A kapszulák kinyílnak, így maguk is elterjesztik a magokat, azonban számos más gyümölcs számít a madár-vagy rovareloszlásra, ez az oka a finom húsos rétegnek, amely a tápláló szénhidrátok miatt figyelemfelkeltő.

Nem, az eper nem bogyó-vagy mégis?

Nem, az eper nem bogyó-vagy mégis?Az egyik elem, amely általában a gyümölcsök kategorizálásakor játszik szerepet, a virág enduranciáinak száma. Bogyók, például, olyan gyümölcs, amely származik egy magányos endurances számos magot. Ez azt jelenti, hogy a szőlő, a banán és a paprika valójában minden különböző típusú bogyók. Málna és szeder, másrészt, egy teljesen más fajta bogyó. Utána pedig ott van a híres eper – ami valójában egyáltalán nem bogyó. Egy tál eper krémmel, a vita általában arra összpontosít, hogy az eper valóban bogyó-e.

Egyesek egyértelműen úgy vélik, hogy az eper bogyó, mert a név nem utal másra, míg mások azt sugallják, hogy valójában dió. Azonban tarts ki. Az imádnivaló, ragyogó vörös nyári szezon csodálkozik, hogy mindannyian annyira szeretjük, egyikük sem. Olvassa el itt, ahol eláruljuk, mi is valójában az eper. Tehát a nyár végtelen beszélgetése rendeződik-egyszer s mindenkorra. Nem, az eper nem bogyó. Bár a név ajánlja, az eper valójában nem bogyó. Az igazi bogyó tartalmaz egy puffadt gyümölcscsomót. Ilyen tényleges bogyó például a fekete ribizli. Egy eper, amelyet virágos növényként definiálnak, amikor a gyümölcsalap megduzzad, helytelen gyümölcsöt képez, amely sok kis gyümölcsöt szül, amelyek mindegyike diószerű csonthéjas gyümölcs. A hamis gyümölcs következésképpen a vörös pép, amely legtöbbünk számára az eper azonosítható része, és a sok apró gyümölcs, amelyek mindegyike diószerű bogyó, azok a könnyű sziklák, amelyeket a vörös pépen kívül látunk. A valódi Bogyó és az eper jelentésével véget vethetünk annak, hogy az eper nem igazi bogyó. Legalább nem botanikailag … de mi a helyzet a mogyorós csonthéjasokkal? Igen, az eper étel kis intenzív pontjai valóban nagyon kevés dió gyűjteménye.

Szólj hozzá!