Orvosi növények és farmakológiai otthonaik

green cannabis plant close-up photographyAntidepresszáns gyógyszerek káros hatások nélkül. Ez az, amit postdoc Irene Kouskoumvekaki a DTU Equipments Biology-tól felfedezett, amikor a szokásos kínai orvoslás természetes anyagait beépítette a számítógépes rendszer terveibe, amelyeket a szerves sorozatértékelési Központ fejleszt NYE gyógyszerek keresésére. Kihasználva a számítógép képességét milliónyi információ feldolgozására, felfedezett egy találatot: egy olyan vegyületet, amely képes volt kötődni a szervezetben lévő fehérjékhez, amelyekről ismert, hogy részt vesznek a depresszióban.

Ugyanakkor – és ami még fontosabb-a gyógyszer nem kötődik a weboldalak ismert, hogy mellékhatásokat. „Az igazán érdekes dolog az volt, hogy amikor megvizsgáltam a gyógyszer eredetét, valamint a kínai gyógyszerekben való felhasználását, kiderült, hogy pontosan olyan rendellenességekben használták fel, mint a depresszió” – magyarázza Irene Kouskoumvekaki. Sajnálatos módon kiderült, hogy a gyógyszer egy kínai növényből származik, amelyet szinte lehetetlen feltalálni. Ennek ellenére Irene Kouskoumvekaki meg volt győződve arról, hogy a természetes anyagok hasznos motivációs forrást jelentenek a gyógyszerpiac számára a Nye gyógyszerek tervezésekor. A kínaiak azon erőfeszítéseinek köszönhetően, hogy a gyógynövények gyógyító lakó-vagy kereskedelmi tulajdonságainak empirikus szakértelmét eljuttassák a nyugati bolygóra, a világ egyik legnagyobb természetes termékforrása ma Sanghajban található. Az adatbázis lehetővé tette Kouskoumvekaki Kutatócsoportjának, hogy megismerje a természetes vegyületek kémiai kereteit az SMA molekulákkal kapcsolatos összes meglévő szakértelemmel, valamint a szervezetben lévő kötő weboldalakkal. Most már minden beállítva, hogy kiadja eredmények, amelyek dokumentálják az értéke a teljesen természetes vegyületek, amelyeket fel lehet használni, mint egy kiindulási tényező a számítógép-alapú szűrési projektek, hogy a piac teljesít, amikor nye potenciális gyógyszer kilátások kell azonosítani a további fejlesztés.

Szabványos ismeretek állnak rendelkezésre

Ez egy lépés azon az úton, hogy a természetes gyógyszert tudományos formulába helyezzék annak biztosítása érdekében, hogy az orvosi növények hatásaival kapcsolatos megértés, amelyet generációk óta gyűjtöttek és adtak, biztosítható legyen az orvosbiológiai kutatások és a gyógyszeripar számára is. De ez nem egyszerű feladat. A forgatókönyv jelenleg az, hogy egyesek hisznek a természetes termékekben, mint gyógyszerekben, míg mások kizárólag a kémiailag létrehozott termékekben hisznek, amelyek a ma előállított gyógyszerek többségét alkotják. Egyik esemény vagyonkezelője sem finanszírozza a másikat. Kutatásom célja, hogy a két világot közelebb hozzam egymáshoz számítógépes módszerekkel.

Orvosi növények testápoló tartályokon

refill of liquid on tubesA bőrápoló tömb híres gyógynövényeken alapul, és integrálja a természetes orvoslás hagyományait a Modern bőrgyógyászattal és farmakológiával. Minden elem jön létre a szükségességét, hogy érdekel, érdekel, valamint védi a bőrt. A napi kezelési rutinokban önállóan vagy több termékként is felhasználhatók. Ez magában foglal minden apró dolgot, amely hasznos a bőr számára.

A Pure eltávolítja a természetesen kibővített gyógynövényekből a természetes aromás illóolajokat. Egészséges zsírok, mint az omega-3 és omega-6 olajok, mandula olaj, olívaolaj, napraforgó olaj és shea vaj. A természet saját hidratáló összetevői, mint például a hialuronsav és az aloe vera víz. Természetes kollagén stimulánsok és aminosavak. Gyulladáscsökkentő összetevők, amelyek sejtregeneráló hatást fejtenek ki. Természetes ásványi anyagok és vitaminok, amelyek tartalmazzák az E-vitamint és az A-vitamint. Szintetikus illatanyagok, parabének és ftalátok nélkül. A gyógynövények szíve azonosított helyreállító, valamint revitalizáló lakó-vagy kereskedelmi ingatlanokkal.

A bőrápoló tömbben csak tiszta növényi kivonatokat használunk a természetesen kibővített gyógynövényekből, mint például a rozmaring, a körömvirág, a zsurló, a kamilla, az aloe vera, a cédrus és a bergamott. A make-up orvosi növények erősíti, valamint serkenti a bőr saját nyomást, valamint csökkenti a természetes hiba és csökkenti a gyűrődések. Minden aktív összetevők, vitaminok, ásványi anyagok, fontos olajok és az illatos illatok elemek tagjai, valamint integrált orvosi növények, valamint az integratív gyógyszert és az alternatív gyógyászat a kezében bőrgyógyászatilag valamint farmakológiailag képzett biokémikusok és laboratóriumi szerviztechnikusok, akik termelnek bőr kezelés termékek, amelyek fokozzák, valamint fokozza a természetes regeneráló erejét a bőr és a test.

Öngyógyítás gyógynövényekkel

orange and white medication pill on persons hand„Minden betegség esetében egy növény valóban megnőtt” – állította Sebastian Kneipp pap a múlt században. Megfelelő érdeklődést nyert, de nyilatkozatait gyorsan ismét elhanyagolták – mert a Szintetika annyira meggyőzőnek tűnt. „Egy tabletta naponta háromszor” egy bizonyos ponton végül a mágikus formula gyógyítására bármilyen típusú betegség. Az orvosok és a farmakológusok kezdetben a természet gyógyszertárának gyógyító kezeléseire gondoltak, mert túl nagy reményeket fűztek ahhoz, hogy egy személy F.ex. kemoterápia, nem teljesül, valamint a hátoldalán az érme a fajta nemkívánatos mellékhatások kezdett egyre világosabb és világosabb. Minél intenzívebben működik a tudomány, annál sokkal energikusabb vegyületeket észlelnek a növényekben. De a tudósok azt is elismerik, hogy gyakran nem egyetlen aktív anyag az orvosi üzemben, amely helyreállítási hatással bír, azonban az összetevők keveréke. Ez a felismerés is segíti a hétköznapi felhasználó sokkal jobb wellness és megáll betegségek.

A természetes megoldások költsége megtérül-nem csak azért, mert a kész teákat sokkal könnyebb kezelni, szemben azzal, hogy ki kell menni, és fel kell halmozni a lehullott leveleket, virágokat és az eredetet is, ugyanakkor azért is, mert a gyógynövények eredménye attól függ, hogy hol bővülnek, mikor választják ki őket, és hogyan tárolták őket. Ha felhalmozódik, akkor soha nem biztos abban, hogy a növény a levegőből vagy a szennyeződésből származó káros anyagokból is állhat-e. Az úgynevezett standard prep munka, másrészt, bizonyosságot, hogy szerezzen a nagyon azonos mennyiségű gyógynövények azonos hatással minden egyes alkalommal. Mindazonáltal vannak emellett kivételek ez a politika: sok instant gyógyteák akár 97% cukor és csak 3% növényi eltávolítás. Ha kétséges, mindig tanácsot kell kérnie egy egészségügyi szakértőtől, hogy melyik gyógynövény működik egy adott betegség ellen. És utána tudnia kell, hogy a herbal tea soha nem helyettesítheti a gyógyszert és a sebészeti beavatkozást! Ha a problémák sokáig elhúzódnak vagy súlyosbodnak, feltétlenül orvoshoz kell fordulnia! Csak az orvos választhatja ki, hogy mi a legjobb.

Természetes gyógyszer

brown glass bottle on brown textileA természetes gyógynövények többsége számos módon működik mikroorganizmusunkban. Az egyes fajták összetevőinek egyedülálló összetétele a terápiás (gyógyászati) hatást sugallja. Az extra energikus összetevők találhatók a növény, a több helyen a tevékenység van. A legtöbb növény felfedezzük a természetben, valamint a kertek több terápiás / gyógyászati lakóingatlanok magasabb vagy minimális szinten, teljes egészében eredményeként azok anyaga vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek.

Ma, azokat a növényeket, amelyek klinikailag jól dokumentáltak, vagy ahol kiváló tapasztalati szakértelemmel rendelkeznek, általában használják. A növények növekedésének helye, valamint a bővülő körülmények nagy értéket képviselnek a hatóanyagok mennyisége, valamint a helyreállító hatás mértéke szempontjából. Nem minden természetes gyógynövények teljesen biztonságos, hogy használja. Sok vagy akadályozhatja vagy javíthatja más gyógyszerek hatását. Mások szélsőséges dózisokban mérgezőek. Ennek eredményeként, ez folyamatosan fontos, hogy vizsgálja meg a hatását, valamint a dózis minden egyes privát növény, és azt is, hogy bizonyos, hogy ez a megfelelő növény. Ha terhes vagy egyéb gyógyszerek, forduljon szakképzett orvos a természetes orvoslás. Az” alternatív gyógyászat ” részlegben számos olyan növény látható, amelyeket ma gyógynövényként használnak.

Szólj hozzá!