Mi az orbáncfű?

Mi az orbáncfű?Az orbáncfű szinte mindenhol megtalálható a dán természetben, valamint számos fajban. Az orbáncfű (Hyericon Perforatum) azoknak a típusoknak a neve, amelyek szerves gyógyszerként érdekesek. Orbáncfű-vagy orbáncfű Hansurt ‘ – egy 30-80 centiméter magas gyógynövény, amely júniustól szeptemberig sárga virágokkal virágzik. Ha az ujjai között súrolja a virágot vagy a rügyeket, azok pirosra válnak. Az orbáncfű hatóanyagai a hipericin és a hiperforin.

A növényt évszázadok óta használják gyógynövényként a magas hőmérséklet és a fekélyek kezelésére. STs. St. John ‘ s Wort ténylegesen is használják kezelésére szorongás és egyéb mentális betegségek. A St. John ‘ s wort, mint természetes gyógyszert, száraz növényi részekkel rendelkező tablettákként veszik fel. Több éve, orbáncfű ténylegesen is használták fűszerezésére pálinka miatt fűszeres, illatos preferencia és szép piros árnyalat. St. John ‘ s wort a rákos sejtekkel kapcsolatban. Bár a St. John ‘s wort leginkább az antidepresszáns eredményéről ismert, néhány rákos beteg valójában a St. John’ s wort is felhasználta a rákos sejtek alternatív terápiájaként. Ennek ellenére nincs tudományos bizonyíték arra, hogy az orbáncfű képes gyógyítani vagy kezelni az emberek rákos sejtjeit. A vizsgálati csövekben lévő sejtekkel végzett laboratóriumi kutatások valóban kimutatták, hogy az orbáncfű (különösen a hiperforin anyag) úgynevezett set sejthalált vagy apoptózist indukálhat a rákos sejtekben. Orvosi vizsgálatok folynak az orbáncfű bőr nyirokcsomó rákos sejtekre gyakorolt hatásának vizsgálatával, mivel az orbáncfű fokozza a bőr fényérzékenységét.

Orbáncfű: hatások a wellness

Orbáncfű: hatások a wellnessAz orbáncfű kifejezetten befolyásolja többféle gyógyszer hatását. Hypericum módosítások bizonyos jelek a májban, így az anyagcsere-folyamat a gyógyszer kiigazításokat. Ez is hozza bizonyos típusú rákos sejtek gyógyszerek (beleértve a kemoterápia ), vérhígító gyógyszerek, bizonyos típusú szív gyógyszerek, valamint a gyógyszerek a mentális betegségek. A bl.a. Franciaországban az orbáncfüvet tartalmazó étrend-kiegészítők és gyógyszerek valójában tilosak. Számos más nemzetek vizsgálják, hogy orbáncfű kellene törvényen kívül általában.

Az orbáncfű mellékhatásai a más gyógyszerekkel való főbb kölcsönhatásokon kívül az Orbáncfűnek alig van káros hatása. A leggyakrabban észlelt mellékhatás a napfényre való túlérzékenység az ésszerű bőrű embereknél. Ezen kívül néhány tapasztalt mellékhatások, mint például álmatlanság, nyugtalanság, stressz és szorongás, irritáció, lazasága a belek, fáradtság, szájszárazság, szédülés, migrén, bőrkiütés, és érzékszervi zavarok. Az orbáncfű szokatlan esetekben szerotonin rendellenességet válthat ki, ezért nem javasolt a kezelés más antidepresszánsokkal vagy szerotonerg gyógyszerekkel történő keverése. STs. Az orbáncfű nagyon nagy adagokban fotoszenzibilizációt okozhat. Orbáncfű-mint a triciklikus antidepresszánsok-a legvalószínűbb, hogy létrehoz mánia bipoláris affektív zavar. A tartós negatív hatásokat nem ismerik fel.

St. John munkája?

St. John munkája?Jó bizonyíték van arra, hogy az orbáncfű antagonizálja a klinikai depressziót, a csüggedést és a kétségbeesést. Összesen 35 kutatás elemzése kimutatta, hogy az orbáncfű sokkal jobb eredményt mutat a klinikai depresszióval szemben, mint a placebo (hűtlenségi gyógyszer), és hogy az orbáncfű ugyanolyan nagy vagy jobb, mint a hagyományos antidepresszánsok. Azonban az eredmények nehéz lehet értelmezni, mint a kutatások ténylegesen használt különböző prep munka különböző gyógyszerészeti kiváló minőségű.

Az egyik leggyakrabban használt dózis 300 mg kivonat naponta 3 alkalommal. Valójában nem végeztek kutatásokat arról, hogy a hatás hosszú távon tart-e, és azt sem ismerik fel, hogy az orbáncfű súlyos szorongással vagy bipoláris betegséggel (mániás-depressziós betegséggel) jár-e. Bizonytalan bizonyíték van arra vonatkozóan, hogy az orbáncfű működik-e a szorongás ellen. Az orbáncfű szokatlan esetekben az úgynevezett „szerotonin szindrómát” hozhatja létre olyan jelekkel, mint a magas hőmérséklet, a merevség, a rázkódás és a megváltozott gondolkodásmód. A szindrómát túl sok szerotonin váltja ki az elmében. Más antidepresszánsok használata pontosan ugyanabban az időben, mint az orbáncfű, ezért nem javasolt, mivel ez növelheti a szerotonin rendellenesség veszélyét. Nagy adagokban az orbáncfű érzékenyebbé teheti a bőrt a napfényre (fényérzékenység). A triciklikus antidepresszánsokhoz hasonlóan az orbáncfű is segítheti a mániát a bipoláris betegségben. Hosszú távú negatív hatások nem ismertek. Valami gyakran nevezik orbáncfű ‘a zöld szerencsés tabletta’, valamint szintén a hagyományos orvoslás azt ténylegesen felismerték, hogy orbáncfű hatással lehet enyhe szorongások, mint például a téli szezonban klinikai depresszió.

Mindkét virágok és levelek is használható tea, ugyanúgy, mint a virágbimbók is távolítsa el az olaj és a kínálat egy olaj/kenőcs, hogy használják a kopott és fájó izmok, valamint az irritált vagy súlyosbítja a bőrt. St. John ‘ s Wort tulajdonítottak számos kiváló, valamint gyógyító tulajdonságait az egész korosztály, és azt mondta, hogy megbízható szemben mindenféle feltételek-emellett eltekintve a szorongás. Mint mindig a természetes gyógymódok, mégis, az egyik kell, hogy legyen óvatos öngyógyítást, és folyamatosan megteszi az orvos ajánlásait, ha az egyik keveredik más gyógyszerekkel. Ezenkívül egyszerűen élvezheti az Orbáncfűt a hagyományos orbáncfű-pálinkában, amelyet úgy készítenek, hogy pár napig semleges pálinkában vagy vodkában áztatják az inspirálatlan virágrügyeket. A Schnapps nagyszerű, rubinvörös árnyalatot kap, íze kiváló. Ha tartják, az árnyék barnára áll. A hypericumot Orbáncfűnek vagy Orbáncfűnek is nevezik. St. John ‘ s wort a Keresztelő János után, mivel a növény vörös levének a mártír János vérét kellett volna jelentenie. Az orbáncfű olaját St. John ‘ s wort néven is ismerik. A közhiedelem szerint az Orbáncfűt az Orbáncfűre kell szedni, ha ki akarja használni a növény teljes erejét. Az orbáncfű, mint a vadon élő növény, gyakorlatilag bármilyen szennyeződésben, rossz homokos szennyeződésben is növekedhet-és valóban értékeli a meszes szennyeződést. A szára szép vörös barnás, valamint nő 60-80 cm magas. A tetején a növény sok intenzív, meleg sárga virágot hoz. Ha összetöri a virágokat az ujjai között, piros lé jelenik meg. A teljes napfényt részesíti előnyben, de részleges színt is elvisel.

Csak orbáncfű olaj

Csak orbáncfű olajKészítsen Napfényolajat az elszenesedett bőrre az Orbáncfűből. Az olajat Orbáncfűnek is nevezik. Az orbáncfű egy ősi gyógynövény, amelyet vadonként fedezhet fel kis utak mentén, domboldalakon, valamint bozótokban. A növény 30-50 cm magas, valamint meglehetősen gyakori. Júliusban és augusztusban nő. Lásd alább, Hogyan készítsünk napolajat Orbáncfűből. Virágok, valamint levelek. A virágok sárgák. Ha az ujjai között súrolja őket, vérvörös árnyalat jelenik meg.

A szirmok apró sötét mirigyeiből származik. A levelek oválisak, valamint a száron szemben-közvetlenül egymással szemben-nyugszanak. Ha alaposan megnézed a leveleket, láthatod azokat a kis pontokat, amelyek felajánlották a növénynek az orbáncfű nevét. Ezek apró olajos mirigyek. Orbáncfű. A régi időkben azt hitték, hogy a növények megjelenése megmutatta, mit tudnak helyreállítani. Ezért orbáncfű ténylegesen felhasználták, hogy csak néhány dolgot említsünk, hogy visszaszerezze a sebek, vörös duzzanatok és égési sérülések. A vörös árnyalat szintén segített abban, hogy St. John ‘s wort St. John’ s wort nevet adjon. Azt állítják, hogy a gyógynövény azon a helyen bővült, ahol Keresztelő János vére a földre esett, amikor levágott fejét korábban Heródes király hozta. És hogy a természetes gyógynövény képes enyhíti a fájdalmat. Pihentető napfény olaj. Valójában kimutatták, hogy a St. John ‘ s wort nyugtató – valamint a saját Napolaját is elkészítheti az égett bőr számára a virágból.

Szólj hozzá!