Mi az a macskamenta?

catnip, water drops, nepeta catariaA macskagyökér a menta családhoz tartozó növény. Ez egy éves növény, amely Észak-Amerikában nagyon szokásos. A macskagyökérnek csodálatos, forró illata van, amelyet a legtöbb kedvtelésből tartott macska szeret. Hasonlóképpen nevezik macskamenta, azt ténylegesen használják, mint egy természetes macska függőség évszázadok óta. A macskagyökér a Nepeta Cataria gyógynövény egyik faja.

Ez egy örökzöld növény, amely nagyon gyakori az Egyesült Államokban és Kanadában. A növénynek kevés, szürke-zöld levele van, apró, fehér virágai vannak. A macskamenta nagyon könnyen termeszthető növény, és sok éghajlaton nőhet. Ez is egy nagyon szárazságtűrő növény, ezért alkalmas a sivatagokban való terjeszkedésre. Hogyan működik a macskamenta? A macskamenta valójában egy nepetalakton nevű vegyületet tartalmaz, amelyre a macskák reagálnak. Amikor a macskák megérzik a macskamentát, úgy reagálnak, hogy eufórikusak lesznek és elkezdenek játszani. Ez azért van, mert a nepetalakton hasonló hatással van a macska illatokra, amelyek a macskák által előállított vegyületek, hogy összekapcsolódjanak egymással. Egyes macskák emellett ellenségessé válhatnak, amikor a macskamenta illatát érzik, ez azonban ritka. A macskamentát macskamentának is nevezik, mennyi ideig tart a macskamenta hatása? A macskamenta eredmény általában tart között harminc perc és két óra. Ez attól függ, hogy mennyi macskamenta ténylegesen fogyasztott, valamint milyen típusú. Néhány macskagyökérnek erősebb hatása van, mint másoknak. Nagyon fontos megjegyezni, hogy a macskamenta nem alternatívája az egészséges étrendnek és az életmódválasztásnak.

Mire használható a macskamenta?

cat, tabby, catnipA macskagyökér fantasztikus választás sok macskatulajdonos számára. Ezt fel lehet használni, hogy a macska játékok extra érdekes, fel lehet használni, hogy a vonat macskafélék, akkor lehet használni, hogy nyugodt Kisállat Macskák, amelyek hangsúlyozta, vagy ideges, és lehet használni, hogy szórakoztató ugratás botok.

Macskamenta egy biztonságos és természetes termék, amely előnyös a macskák és is nyújthat sok óra szórakozás és játék, néhány hasznosítani, hogy a macska kényelmes ecsettel vagy káros cikket. A macskagyökér egy gyógynövény, amely a menta családhoz tartozik. Ez is nevezik macskamenta, nepeta cataria, és macskamenta. Ez egy éves növény, amely akár 3 láb magas is lehet. A macskagyökérnek olyan illata van, amely macskaféléket hoz be.

Amikor a macskák megérzik a macskamentát, általában elkezdenek játszani, ugrálni és gurulni. Macskamenta is lehet használni, mint egy természetes nyugtató macskafélék. A macskagyökér nem veszélyes a macskákra, bár élénkítő hatása lehet. Catnip lehet vásárolni, mint a friss levelek, kiszáradt levelek, kivonatok, valamint kapszulák. A macskagyökér egy kiemelkedő gyógynövény, amely a menta család tagjaihoz tartozik. Ez is nevezik macskamenta, nepeta cataria, valamint macskamenta. Ez egy éves növény, amely akár 3 méter magasra is megnő, valamint olyan illata van, amely vonzza a macskákat. Amikor a macskák megérzik a macskamentát, gyakran elkezdenek játszani, ugrálni és gurulni. A macskamenta nagyon könnyen bővíthető, és a legtöbb éghajlaton kiterjedhet. Ez is egy rendkívül száraz varázslat megbocsátó növény, így alkalmas a száraz területeken való terjeszkedésre. A macskagyökér kiváló választás több macskatulajdonos számára. Sok macskatulajdonos használja a macskamentát, hogy aktívabbá tegye kedvtelésből tartott macskáit. Ezt fel lehet használni, hogy a macska játékszerek sokkal érdekesebb, valamint azt is fel lehet használni, hogy a vonat Kisállat Macskák. A macskamenta segíthet az aggódó vagy ideges kedvtelésből tartott macskák pihenésében is. Ez egy kockázatmentes és teljesen természetes termék, amely jó a macskák, valamint nyújthat több órányi szórakozás és játék. Néhány hasznosítani, hogy a kedvtelésből tartott macska kényelmes ecsettel vagy kaparás blogbejegyzést. Catnip lehet megvásárolni, mint a friss lehullott levelek, kiszáradt lehullott levelek, esszenciák és kapszulák.

Pontosan hogyan kell gondoskodni a macskagyökérről

Pontosan hogyan kell gondoskodni a macskagyökérrőlA macskamenta valódi követelménye a nap. Ha világos területre ülteti, akkor szinte biztos abban, hogy a macskamenta minden bizonnyal rendben lesz. Júniustól szeptemberig virágozhat, mindaddig, amíg eszébe jut, hogy következetesen levágja az elszáradt virágokat. A kék-szürke levelek már tavasszal kezdenek megjelenni, május végén pedig a levendula színű virágok nőnek. A hosszú virágzási időszak, a jó kezelhetőség és a gyönyörű megjelenés mellett a macskagyökérnek is megvan az az előnye, hogy a lakossági macskák élvezik az ilyen típusú növényeket.

Feline dabble macskamenta. Számos kedvtelésből tartott macska tulajdonosa használja a macskamentát, hogy energikusabbá tegye macskáit. Ezt fel lehet használni, hogy a macska játékszerek extra lenyűgöző, valamint azt is fel lehet használni, hogy oktassák Kisállat Macskák. A macskagyökér segíthet az aggódó vagy szorongatott macskafélék megnyugtatásában is. Ez egy biztonságos és teljesen természetes termék, amely előnyös a kedvtelésből tartott macskák és nyújthat több óra élvezetes és szórakozni szórakoztató játékszerek a macska vagy szárított levelek. A házi macskaféléket gyakran behozzák a macskagyökérbe, mert, mint minden más kedvtelésből tartott macska, különösen veszélyeztetik a növényben található nepetalakton anyagot.

A macskák azonban nagyon függetlenül reagálnak, amikor a macskagyökérre derül fény. Ahol néhány jön, hogy ropogós és lelkes, mások a végén, hogy unalmas és nyugodt. Ezenkívül az összes macska 25% – a immunis a nepetalakton ellen. Catnip adunk számos kisállat macska játékok, hogy a macska felfedezi a Játékszer extra érdekes, valamint sokkal szórakoztatóbb játszani. Ez általában felkavarja a vadászati impulzust a macskában, így sokkal energikusabb lesz. A játékszeren minden bizonnyal rámutatnak arra, hogy a játéknak macskamentája van-vagy macskamenta, mivel angolul bérlik. Ellenkező esetben láthatjuk a választott macska pancsolás macskamenta. Szórakoztató ugratás botok macskamenta. A macskamenta emellett kiemelkedő választás a macskák szórakoztató ugratására. Ez egy nagyszerű eszköz arra, hogy a macskáknak valami szórakoztató szórakozást kínáljanak, és energikusan tartsák őket. Catnip lehet használni, hogy ugratás botok tele macskamenta, vagy lehet használni, hogy ugratás botok borított macskamenta. Ez egy csodálatos eszköz arra, hogy a kedvtelésből tartott macskáknak valami szórakoztató legyen, hogy szórakozzanak és energikusak maradjanak.

Veszélyes a macskákra?

Veszélyes a macskákra?Macskamenta-egy természetes gyógynövény, amely apró lila virágokat generál. Nem csak a kedvtelésből tartott macskák kedvelik a növényt, a bogarak is szeretik őket! Tehát talán lehet nőni néhány macskamenta az udvaron, valamint létrehozott egy rovar hotel annak biztosítására, hogy a hektikus beporzók pihenhetnek mellett a munkát. Lehet, hogy megpróbálta macskamenta játékokat, és pontosan látta, hogyan mutat a macskája. A macskamenta boldog a kedvtelésből tartott macskák számára. Egyesek a végén, hogy nyugodt, mások a végén, hogy lelkes. Az eufórikus állapotban a macska belép ritkán tart tovább, mint harminc perc, és akkor valóban tart egy pár órát a természetes gyógynövény, hogy csodálatos ismét.

Ha szeretné, hogy a macska nyugodt, ez segíthet a macska fogyaszt macskamenta. Ha viszont inkább aktiválja, akkor jobb, ha szippantja a macskamentával töltött játékot. Azt is a vonat macskafélék f. ex. ahhoz, hogy a bútorok helyett kaparó üzeneteket használjon, permetezzen macskamentát a karcoló cikkekre. Vannak még kaparás cikkek macskamenta! Lehet, hogy egyszerűen kapott egy vadonatúj kedvesét, aki nem is elégedett kapcsolatos megosztási egy ágy a macska, így tesz néhány kiszáradt macskamenta a nye macska ágy! Vagy esetleg van egy idősebb macskája, amely kissé meghízott? Ezt követően a macskamenta is segíthet, mivel inspirálhat a játékra, valamint a macskamenta játékszerekkel is dolgozhat. A macskagyökér nem veszélyes a macskafélékre, és nem teszi őket függővé. Valójában csökkentheti az eredményt azáltal, hogy gyakran biztosítja a macska macskáját. Tehát úgy tekintsen rá, mint egy remek jutalomra, képzésre vagy segítségre a mindennapi életben.

Szólj hozzá!