Jót s jól!

10 ok, amiért a Gyógynövénylap.hu-n tájékozódjon a gyógynövények szakszerű és korszerű alkalmazásáról:

 1. A Gyógynövénylap.hu-n megjelent írások a legmagasabb szakmai minőséget képviselik.
 2. A Gyógynövénylap.hu tanácsadó szerkesztőbizottságát a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Gyógynövény Szakosztály vezetőségi tagjai alkotják.
 3. A Gyógynövénylap.hu szerzői mind magasan képzett szakemberek.
  • A Gyógynövénylap.hu gyógyszerész szerzői egyetemi tanulmányaik során sajátították el a gyógynövények felhasználására vonatkozó modern tudományos ismereteket.
  • Több szerző a gyógyszertudományok területén szerzett doktori fokozatot, amely cím azt takarja, hogy a szerző a gyógyszerkutatás, -előállítás és -alkalmazás területén megfelelő tudományos képzettséggel és nemzetközileg elismert tudományos fokozattal (Ph.D.) rendelkezik.
  • A Gyógynövénylap.hu-n megjelenő írások nagy részét a hazai egyetemek (Szegedi Tudományegyetem, Semmelweis Egyetem, Pécsi Tudományegyetem, Debreceni Egyetem, Szent István Egyetem) gyógynövénykutatással foglalkozó kutatóintézeteinek munkatársai írják.
 4. A Gyógynövénylap.hu szerzői a nemzetközi tudományos folyóiratokban megjelent legfrissebb kutatási eredményekhez is hozzáférnek, és tudják azokat értelmezni.
 5. A Gyógynövénylap.hu szerzői rendszeresen részt vesznek gyógynövényekkel kapcsolatos hazai és nemzetközi konferenciákon.
 6. A Gyógynövénylap.hu több szerzője is részt vesz gyógynövényekkel kapcsolatos hazai és nemzetközi munkabizottság és tudományos bizottság munkájában.
 7. A Gyógynövénylap.hu-n megjelent cikkek a mindenkori legmodernebb tudományos álláspontot tükrözik.
 8. A Gyógynövénylap.hu-n a racionális gyógynövényfelhasználást ismerheti meg az olvasó. Az írások elfogulatlanul mutatják be a növények alkalmazásának lehetőségeit, előnyeit és kockázatait.
 9. A Gyógynövénylap.hu-n megjelent cikkek semmilyen termék megvásárlására nem ösztönzik az olvasókat.
 10. A Gyógynövénylap.hu szerzői minden, az oldalon megjelent írással kapcsolatos kérdésre készséggel válaszolnak, a kérdezőt nem fenyegeti az oldalról kitiltás veszélye.

Tudományos segédmunkatárs
Szegedi Tudományegyetem, Gyógyszerésztudományi Kar,
Farmakognóziai Intézet

58 cikk

Top